Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buliPartybuszunk a legtökéletesebb választás ha az osztály a szalagavató után velünk szeretne érkezni az after-party helyszínére!


Az Eveningstar Partybus az egyik legkeresettebb és legelegánsabb transzfer busz amit csak választhatnak vendégeink, ha a legemelkedettebb bulihangulatban és legnagyobb feltűnéssel szeretnének a szalagavató utáni after party-ra érkezni!

Akár 50 fő befogadására is alkalmas Mercedes partybuszunk és akár 30 fő befogadására is alkalmas Neoplan partybuszunk saját DJ-je élőben szolgáltatja  a hangulathoz a zenéket, míg pultosunk segít a társaságnak az italok kitöltésében!

Saját italok felhozatala a partybuszra KORLÁTLAN mennyiségben LEHETSÉGES, dugódíj ellenében!Budapesten belül nem számolunk fel különdíjat a kiállásért és díjmentesen állunk ki a szalagavató helyszínére, majd szállítjuk vendégeinket az After-Party helyszínére, ahol vendégeinknek már nem kezdődik, hanem folytatódik a buli!

Az alábbiakban bemutatunk néhány szalagavató transzfer party fotót kedvcsinálóként, hogy egy pillanatra át lehessen érezni azt az önfeleldt bulihangulatot, ami nálunk mindig uralkodik!

szalagavató transzfer partybusz bérléssel-1 szalagavató transzfer partybusz bérléssel-2 szalagavató transzfer partybusz bérléssel-3
szalagavató transzfer partybusz bérléssel-4 szalagavató transzfer partybusz bérléssel-5 szalagavató transzfer partybusz bérléssel-6


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és egy extrém szalagavató transzfert szeretne szervezni, örömmel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizallommal és kérje árajánlatunkat a 06/70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!