Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buliPartybusz bérlés legénybúcsúra, a legeredetibb ötlet a vőlegény számára!


Megérkeztek ÚJ Legénybúcsú Csomagajánlataink, melyekkel vendégeink számára szeretnénk megkönnyíteni a szervezést és egyedi és különleges ötletekkel szolgálni a legénybúcsú bulira! Számos, a csomagokban szereplő programlehetőség csak nálunk érhető el, ezért érdemes mindegyikre vetni egy pillantást, az alábbi linkre kattintva:

legénybúcsú csomagajánlatok partybusz bérléssel

 
 Csomagajánlataink szolgáltatásain felül KORLÁTLAN mennyiségben hozhatják fel italaikat partybuszunkra, dugódíj ellenében, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk Önöknek!


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal a
+36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!
 
 
 


További programötletek legénybúcsú alkalmából:

Lassan minden idén házasulandónak megvan már az esküvő végleges időpontja, így itt az ideje azon is elgondolkozni, hogy hol és mikor tartsuk a várva várt legénybúcsút, amit a leggyakrabban a barátok szerveznek!  A legénybúcsú programok és ötletek tárháza több lehetőséget kínál, mint a lánybúcsúké, ugyanis sokkal több férfias legénybúcsú játék és helyszín adott e témában.

 

Többek között azért született meg az Eveningstar Partybus is, hogy érdekességet, újdonságot vigyen a legénybúcsú helyszínek és legénybúcsú programok sorába, valamint egy olyan emléket szolgáltasson a leendő vőlegény számára, amit máshol csak részben vagy egyáltalán nem kaphat meg.

 

Az 5 legjobb LEGÉNYBÚCSÚ PROGRAM!

 

1.    Extrém legénybúcsú program- Tankvezetés!

Ez a program a legénybúcsú ötletek egyik legújabb és legfiúsabb eleme, hisz nem sok lányt vonz egy eredeti tank vezetése, extrém körülmények között. Egy legénybúcsúnak viszont tökéletes indítása lehet, amennyiben a leendő vőlegény híve a régi, katonai eszközök kipróbálásának.

 

 

2.    A Paintball pálya, mint legénybúcsú helyszín.

Játékos, vidám legénybúcsú program, ami minden résztvevőt kikapcsol és remek eleme egy emlékezetes estének. Ha a legénybúcsút Budapestre szervezzük, számos beltéri paintball pálya is rendelkezésünkre áll, így nem kell tartanunk az esetleges rossz időtől sem.

 

3.    Kötelező legénybúcsú program, a táncoslány!

 

Lehet, hogy sokaknak elcsépelt program, de valóban feldobja az estét, pláne, ha a show-t más keretek közé, más legénybúcsú helyszínre tesszük, mint a szokványos night club. Mit is értünk ez alatt? Azt, hogy a táncoslány az Eveningstar Partybus szervezésében is érkezhet az este folyamán bármikor a partybuszra, ahol diszkrét, de mégis extrém környezet öleli körül a legénybúcsú minden résztvevőjét! 2 táncrúdon akár 2 táncoslány is táncolhat….ez sokkal több mint egy szokványos ötlet!

Tekintsd meg az általunk ajánlott sztriptíz táncoslányokat!

 

4.    Ejtőernyőzés, mint extrém legénybúcsú ötlet.

Bár kell hozzá bátorság és szervezés, az biztos, hogy ez az élmény egy külön legénybúcsú ajándékként szerepelhet a listán. Nagyon különleges ötlet, azonban ha a leendő vőlegény bevállalós, akkor az biztos, hogy egy nagy adag adrenalinnal indul a legénybúcsú buli, ami a legkiválóbb kezdet a sikeres estéhez.

 

5.    Végül, de nem utolsó sorban Partybusz bérlés vagy Limuzinbérlés.

Mostanában a legnagyobb kérdés, hogy rendeljünk-e limuzint a legénybúcsúra, mert már mindenki ezt teszi. A válasz: rendeljünk inkább partybuszt, ami pontosan olyan elegáns és exkluzív mint egy limuzin, azzal a különbséggel, hogy sokkal több lehetőség rejlik benne! Csak párat említve: fel lehet benne állni, 2 táncrúd van benne, saját DJ adja a zenét és egy buszon lévő bárpultnál szolgál ki a felszolgáló! Ha legénybúcsú szervezés, akkor Eveningstar Partybus!

 

Mentés