Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buliEsküvői transzfer a násznépnek az Eveningstar partybuszaival!


esküvői transzfer partybusszalAz Eveningstar Partybus esküvői szolgáltatását azok figyelmébe szeretnénk ajánlani, akik az esküvőt követő partit, egy egyedi és kivételes környezetben, a megszokottól teljesen eltérően és mindenkit meglepő módon szeretnék tartani. Buszaink exkluzív megjelenéssel, berendezéssel, felszereltséggel és professzionális kiszolgálással várják az ifjú házaspárt és vendégeiket, akik egy fergeteges bulival szeretnék megünnepelni a házasságkötést.  A buli sikere garantált, melyhez igény szerint ételeket, italcsomagokat vagy lufi díszítést is lehet rendelni. Transzferálja vendégeit partybuszainkkal az exkluzivitás jegyében!

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszaink méltán viselhetik az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, egyedi italtartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza.


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és egy extrém esküvői partit szeretne tartani vagy exkluzív környezetben szeretné transzferálni vendégeit, örömmel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizallommal és kérje árajánlatunkat a 06/70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!