Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buliÜnnepelje évfordulóját egy különleges helyszínen, partybuszainkon!


évforduló ünneplése partybusszalAz Eveningstar Partybus Évforduló szolgáltatását azok figyelmébe szeretnénk ajánlani, akik szerelmükkel való találkozásuk napját vagy házassági évfordulójukat, egy egyedi és kivételes környezetben, a megszokottól teljesen eltérően és mindenkit meglepő módon szeretnék megünnepelni. Buszaink exkluzív megjelenéssel, berendezéssel, felszereltséggel és professzionális kiszolgálással várják azokat a párokat vagy házaspárokat, akik barátaikkal vagy családjukkal együtt szeretnék megünnepelni évfordulójukat, így osztozva velük örömükön.  A buli sikere garantált, melyhez ételeket, italcsomagokat, show műsort és személyre szabott szolgáltatásokat is lehet rendelni.

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszaink méltán viselhetik az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, egyedi italtartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza.


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és egy emlékezetes házassági évfordulót szeretne tartani, örömmel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizallommal és kérje árajánlatunkat a 06/70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!