Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buliTartsátok az osztálytalálkozót egyedi és emlékezetes helyszínen!


osztálytalálkozó partybuszonAz Eveningstar Partybus Osztálytalálkozó bulijait azok figyelmébe szeretnénk ajánlani, akik rég nem látott osztálytársaikkal egy egyedi és kivételes környezetben, a megszokottól eltérően és mindenkit meglepő módon szeretnének újra találkozni. Buszaink exkluzív megjelenéssel, berendezéssel, felszereltséggel és professzionális kiszolgálással várnak minden szórakozni vágyó volt osztálytársat, akik egy fergeteges bulival szeretnék megünnepelni a viszontlátás napját.

A buli sikere garantált, melyhez ételeket, italcsomagokat, fotóst, show műsort és személyre szabott szolgáltatásokat is lehet rendelni.  A kreatív szervező garantáltan osztatlan sikert fog aratni társai körében, amennyiben partybuszunkra szervezi ezt a fergeteges és egyedülálló bulit! De vigyázat!.... A következőt is valószínűleg rá fogják majd bízni!:)

A külső és belső megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk, így az Eveningstar /Esthajnalcsillag/ elnevezésű partybuszaink méltán viselhetik az éjszakai égbolton először felbukkanó égi jelenség nevét. A külső-belső tervezésnél az elegancia volt irányadó, így a komfortos és letisztult belső, a modern stílusban kialakított bőr ülőgarnitúrák, egyedi italtartók, bárpult és tánctér, valamint a különleges, ápolt külső megjelenés is ezt tükrözi vissza.


Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, és egy extrém osztálytalálkozót szeretne tartani, örömmel állunk rendelkezésére! Forduljon hozzánk bizallommal és kérje árajánlatunkat a 06/70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!