Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Bronz Legénybúcsú csomagajánlat részletei:

 
A Partybuszozás részletei: Az 1 óra partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy vendégeink felszállnak a buszra, egy tetszőleges, Önök által előre megadott helyszínen, melyért Budapesten belül nem számolunk fel kiállási díjat! A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk. Az ár létszámtól független, a maximális befogadóképesség Mercedes partybuszunk esetében 50 fő, Neoplan partybuszunk esetében 30 fő, vendégeink biztonsága és kényelme érdekében.

A Sztriptíz Show részletei: A legénybúcsú alkalmával Önök választják ki a sztriptíz táncoslányok közül, hogy ki adja elő profi táncát a buli alatt, valamint azt is Önök határozzák meg, hogy mikor vegye a show kezdetét! A sztriptíz show egy kb. 15 perces műsort foglal magába, teljes vetkőzéssel! A táncoslányok közül 3-4 fellépőt kérnénk kiválasztani tetszési sorrendben annak érdekében, hogy meg tudjuk érdeklődni, ki szabad még a legénybúcsú időpontjában!
Táncoslányainkat az alábbi képre kattintva tekinthetik meg:


sztriptíz táncoslányok megtekintése

 A DJ és Pultos részletei: A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kérésüknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében. Az italokat Pultosunk segít Önöknek kitölteni a bárpultnál, aki minden egyéb felmerülő kérdésben is segítségükre áll a party végéig!
 
 
 
  
Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges, dugódíj ellenében, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!Bronz legénybúcsú csomagajánlatunk ára:

155.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!
 


Címkék:
sztriptíz táncoslányok, legénybúcsú, legénybúcsú programok, további kiegészítő szolgáltatások
Mentés