Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Lánybúcsú program ötlet rúdtáncoktatással és partybusz bulival!


Rúdtáncoktatás és Partybuszozás egy csomagban,

egy felejthetetlen lánybúcsúért!

 

Ez az exkluzív lánybúcsú csomag rúdtánc oktatással veszi kezdetét Buda egyik legmodernebb és legprofesszionálisabb termében, ahol a legjobbaktól tanulhat a lánybúcsú összes résztvevője!

Az Artpole Buda vár minden kedves vendéget, akik egy maradandó élménnyel szeretnék megajándékozni az ifjú arát, ahol egyúttal meg is lehet alapozni a lánybúcsú hangulatát.

A 90 perces rúdtánc oktatás után garantáltan minden résztvevő kedvet kap majd, hogy átpörögje az egész éjszakát. A program elején behűtött pezsgővel lehet az élményre koccintani, míg a végén egy egyedi koreográfiát is be lehet tanulni.

A csomag az Artpole Buda táncstúdióban töltött idő alatt a következőket foglalja magába:
1 pohár pezsgő
+
90 perces rúdtánc oktatás
+
a menyasszonynak kiállított személyes oklevél

A rúdtánc oktatást követően az Eveningstar Partybus felveszi a lánybúcsú résztvevőit a táncstúdió bejáratánál, majd indul az 1 óra hosszás bulizás egy olyan környezetben, ami egyedülálló az országban! Vendégeink kipróbálhatják a partybusz fedélzetén a stúdióban frissen tanultakat, hiszen 2 táncrúd is a rendelkezésükre áll a 18 méter hosszú guruló discoban! A zenét élőben egy DJ szolgáltatja, akinek előre is megadhatják kedvenc zenei stílusukat vagy számaikat. Az italok kitöltésében és bármely felmerülő kérdésükben egy pultos áll rendelkezésükre és segítségükre.

Az érkezési helyszínt vendégeink adják meg Budapesten belül, azonban az Eveningstar Partybus

4 szórakozóhellyel is kapcsolatban áll, akik SORON KÍVÜL és DÍJMENTESEN fogadják vendégeinket!

A csomag az Eveningstar Partybus-on töltött idő alatt a következőket foglalja magába:

1 óra partybuszozás
+
welcome drink
+
5 üveg ajándék pezsgő
+
DJ
+
Pultos

A csomag minimális létszáma: 5 fő


A partybusz buli végeztével az alábbi szórakozóhelyekre tudjuk az Önök számára biztosítani a belépést INGYEN, SORON KÍVÜL:
 
ingyen soron kívüli belépés liget clubba partybuszos érkezéssel ingyen soron kívüli belépés morrisons2-be partybuszos érkezéssel
 

A Liget Club ajándék Welcome Shottal várja vendégeinket!

Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszainkra, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!
Kérésre előre behűtjük és bekészítjük a partybuszokra italaikat!Rúdtánc lánybúcsú csomagajánlatunk ára 15 főre:

112.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!