Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Lánybúcsú program ötlet rúdtáncoktatással és partybusz bulival!


Rúdtáncoktatás és Partybuszozás egy csomagban,

egy felejthetetlen lánybúcsúért!

 

Ez az exkluzív lánybúcsú csomag rúdtánc oktatással veszi kezdetét, ahol a legjobbaktól tanulhat a lánybúcsú összes résztvevője!

Évtizedes tapasztalattal bíró előadóművésznő és egyben oktató vár minden kedves vendéget, akik egy maradandó élménnyel szeretnék megajándékozni az ifjú arát, ahol egyúttal meg is lehet alapozni a lánybúcsú hangulatát.

A 60 perces rúdtánc oktatás után garantáltan minden résztvevő kedvet kap majd, hogy áttáncolja az egész éjszakát. A program elején behűtött pezsgővel lehet az élményre koccintani, míg a végén egy egyedi koreográfiát is be lehet tanulni.

A csomag a következőket foglalja magába:
1 pohár pezsgő
+
60 perces rúdtánc oktatás

A rúdtánc oktatást követően az Eveningstar Partybus felveszi a lánybúcsú résztvevőit a táncstúdió bejáratánál, majd indul az 1 óra hosszás bulizás egy olyan környezetben, ami egyedülálló az országban! Vendégeink a partybusz fedélzetén már ki is próbálhatják a stúdióban frissen tanultakat, hiszen táncrúd áll rendelkezésükre a guruló discoban! A zenét élőben egy DJ szolgáltatja, akinek előre is megadhatják kedvenc zenei stílusukat vagy számaikat. Az italok kitöltésében és bármely felmerülő kérdésükben egy pultos áll rendelkezésükre és segítségükre.

A csomag az Eveningstar Partybus-on töltött idő alatt a következőket foglalja magába:

1 óra partybuszozás
+
Welcome drink
+
DJ
+
Pultos


A csomag minimális létszáma: 5 fő!

 Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszainkra, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!


Rúdtánc lánybúcsú csomagajánlatunk ára 10 főre:

175.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!