Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buliLánybúcsú ötletek, lánybúcsú programok és a tökéletes party helyszín!

Lassan minden idén házasulandónak megvan már az esküvő végleges időpontja, így itt az ideje azon is elgondolkozni, hogy hol és mikor tartsuk a várva várt lánybúcsúnkat! Amennyiben úgy gondoljuk, hogy a leánybúcsú ötletek és helyszínek sora végtelen, akkor sajnos csalódnunk kell, mert a bevett szokások már kezdenek elavulttá, unalmassá válni és kevés olyan ember van, aki képes valamilyen eredeti ötlettel előállni. 

Többek között ezért született meg az Eveningstar Partybus is, hogy érdekességet, újdonságot vigyen a lánybúcsú helyszínek és ötletek sorába, valamint egy olyan emléket szolgáltasson a leendő menyasszony számára, amit máshol csak részben vagy egyáltalán nem kaphat meg.

Az 5 legjobb LEÁNYBÚCSÚ ÖTLET!

1.    Maga a MEGLEPETÉS!

Sokan nem gondolnak rá, de bizony az, hogy a lánybúcsút a barátnők szervezik meglepetésként, már fél siker! Tartsuk titokban, hogy készülünk valamire és lepjük meg a leendő menyasszonyt egy felejthetetlen bulival, sok itallal és lehetőleg NE vigyük túlzásba a neki szánt feladatokat. A kevesebb néha több!

2.    Petrezselyem árulás helyett MUFFIN.

Nem kis ötlet higgyétek el, mivel a muffinokkal egész szép summát is lehet keresni a petrezselyemmel szemben. A kereset természetesen mehet az esti fogyasztásba, így a szórakozás mellett még haszonnal is zárjuk a napot.

3.    Wellness délután, sminkessel és esti bulival

Egyre népszerűbb és elterjedtebb a wellness délután vagy este tartása, mint lánybúcsú ötlet vagy helyszín, azonban ne feledjük el, hogy egy kiadós jakuzzizás és szauna után szükségünk lesz egy sminkesre és esetleg egy fodrászra is, ha nem akarunk az esti buli rémei lenni és a fotókon is jól akarunk kinézni. Önálló lánybúcsú programnak kiváló, de ha szórakozni szeretnénk utána, akkor érdemes alaposan átgondolnunk.

4.    A beöltözés.

Az egyik legsikeresebb és egyre inkább felkapott lánybúcsú ötlet a beöltözés, ami egységbe hozza az egész társaságot. Itt a lehetőségek valóban végtelenek, hiszen a jelmezkölcsönzőktől kezdve egy egyforma fejpánton át az egyen pólóig, a lista hosszú, a bonyolulttól az egész egyszerű ötletig.

5.    Végül, de nem utolsó sorban Partybusz bérlés vs. Limuzin bérlés.

Mostanában a legnagyobb kérdés, hogy rendeljünk-e limuzint, mert már mindenki azt teszi. A válasz, rendeljünk inkább partybuszt, ami pontosan olyan elegáns és exkluzív mint egy limuzin, azzal a különbséggel, hogy sokkal több lehetőség rejlik benne! Csak párat említve: fel lehet benne állni, 2 táncrúd van benne, ami szabadon használható, saját DJ adja a zenét és egy buszon lévő bárpultnál szolgál ki a felszolgáló! Ha lánybúcsú szervezés, akkor Eveningstar Partybus!


Példaként összeállítottuk saját LÁNYBÚCSÚ ÖTLETEINKET,
chippendale show-val vagy anélkül egy csomagajánlat formájában, amitől természetesen bármiben el lehet térni. Ötletek az ötletben, reméljük, hogy tetszeni fog!

Tekintse meg lánybúcsú csomagajánlatainkat, hogy megkönnyítsük a szervezést és egyedi ötleteket adjunk a bulihoz!

      partybusz lánybúcsú csomagajánlatok
 
 
 

Hívja még ma a 06/70-510-8795-ös telefonszámot,

vagy küldje el üzenetét az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre, hogy biztosan

szabad legyen még a tervezett lánybúcsú időpontja!


lánybúcsú
, leánybúcsú, lánybúcsú ötletek, lánybúcsú helyszín, chippendale show budapest, lánybúcsú szervezés, party szervezés