Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Body Sushi Legénybúcsú csomagajánlat részletei:

 
A Partybuszozás részletei: Az 1 óra partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy vendégeink felszállnak a buszra, egy tetszőleges, Önök által előre megadott helyszínen, melyért Budapesten belül nem számolunk fel kiállási díjat! A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk.

A Body Sushi részletei: Ez a program egy olyan különleges eseménnyel gazdagítja a legénybúcsút, ami kizárólag partybuszainkon érhető el. Vendégeink egy gyönyörű, meztelen lány testéről falatozhatják az ízletes sushikat, melyhez természetesen evőpálcikákat és szójaszószt is biztosítunk. A body sushi program maximum 45 perces időtartamra szól és a csomagárban 15 főre jutó sushival kalkuláltunk. Természetesen a létszám ettől eltérhet, mely esetben egyedi árajánlatot küldünk az Önök számára.
Rugalmasan változtatunk mind a bérlési időn, mind a sushi-k bekészítésén, vendégeink elképzeléseihez igazodva.
A minimális partybusz bérlési idő 1 óra hossza.


 
body sushi legénybúcsú program body sushi legénybúcsú program
body sushi legénybúcsú program partybusz bérléssel


Welcome Drink:
A Welcome Drink-kel pultosunk várja Önöket, miután felszálltak a partybuszra.

A DJ és Pultos részletei: A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kérésüknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében. Az italokat Pultosunk segít Önöknek kitölteni a bárpultnál, aki minden egyéb felmerülő kérdésben is segítségükre áll a party végéig!

 
 
 
Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszainkra, dugódíj ellenében, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!


Body Sushi legénybúcsú csomagajánlatunk ára:

185.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!
 


Címkék:
sztriptíz táncoslányok, legénybúcsú, legénybúcsú programok, további kiegészítő szolgáltatások