Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Silver Születésnapi csomagajánlat részletei:

 
A Partybuszozás részletei: A 3 óra + AJÁNDÉK 1 ÓRA, azaz összesen 4 ÓRA partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy vendégeink felszállnak a buszra, egy tetszőleges, Önök által előre megadott helyszínen, melyért Budapesten belül nem számolunk fel kiállási díjat! A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk.

Ajándék italok: 3 üveg hűtött vodka és 4 üveg jeges pezsgő várja vendégeinket a partybuszon érkezéskor, melynek kitöltésében és felszolgálásában pultosunk segít Önöknek. A törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk az Önök számára, a party teljes ideje alatt. 

A tűzijátékos pezsgő részletei: A partybusz érkezésekor pultosunk várja az ünnepeltet egy szikrázó, tüzijátékos pezsgővel, hogy a meglepetés pillanata még emlékezetesebb legyen!

A DJ és Pultos részletei:
A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kérésüknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében. Az italokat Pultosunk segít Önöknek kitölteni a bárpultnál, aki minden egyéb felmerülő kérdésben is segítségükre áll a party végéig!



 
Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges, dugódíj ellenében, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk! 

A dugódíj 4 óra hossza bérlés esetén 20.000.-Ft a csomagáron felül.


  Silver születésnapi csomagajánlatunk ára:

290.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!
MentésMentésMentés