Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Titán születésnapi csomag részletei

Titán Születésnapi csomagajánlat részletei:

 
A Partybuszozás részletei: A 2,5 óra + AJÁNDÉK FÉL ÓRA, azaz összesen 3 ÓRA partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy vendégeink felszállnak a buszra, egy tetszőleges, Önök által előre megadott helyszínen, melyért Budapesten belül nem számolunk fel kiállási díjat! A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk. Az ár vendéglétszámtól független, a maximális befogadóképesség 50 fő vendégeink biztonsága és kényelme érdekében! Bár a vendégbefogadóképességünk igen nagy, sokkal kisebb létszámú születésnapok számára is tökéletes helyszín partybuszunk!

Ajándék italok: 2 üveg hűtött vodka és 3 üveg jeges pezsgő és 5 doboz Red Bull várja vendégeinket a partybuszon érkezéskor, melynek kitöltésében és felszolgálásában pultosunk segít Önöknek. A törhetetlen üveghatású, polycarbonát poharakat mi biztosítjuk az Önök számára, a party teljes ideje alatt. 

A születésnapi torta részletei: vendégeink tetszése szerinti tortákból lehet választani, melyet a patinás Daubner Cukrászdából rendelünk. A torta elfogyasztásához a tányérokat, evőeszközöket és tortavágó kést mi biztosítjuk, amellett, hogy pultosunk segít az ünnepeltnek a torta felszeletelésében és felszolgálásában is a vendégek számára. Tűzijáték és számgyertya külön hozható illetve rendelhető.


A DJ és Pultos részletei:
A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kérésüknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében. Az italokat Pultosunk segít Önöknek kitölteni a bárpultnál, aki minden egyéb felmerülő kérdésben is segítségükre áll a party végéig!

 
A partybusz buli végeztével az alábbi szórakozóhelyekre tudjuk az Önök számára biztosítani a belépést INGYEN, SORON KÍVÜL:
 
ingyen soron kívüli belépés liget clubba partybuszos érkezéssel ingyen soron kívüli belépés morrisons2-be partybuszos érkezéssel
 

A Liget Club ajándék Welcome Shottal várja vendégeinket!

Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszainkra, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!
Kérésre előre behűtjük és bekészítjük a partybuszokra italaikat!
  Titán születésnapi csomagajánlatunk ára:

185.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!
MentésMentésMentés