Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Bronz születésnapi csomag részletei

Bronz Születésnapi csomagajánlat részletei:

 
A Partybuszozás részletei: A 2 óra partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy vendégeink felszállnak a buszra, egy tetszőleges, Önök által előre megadott helyszínen, melyért Budapesten belül nem számolunk fel kiállási díjat! A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk. Az ár vendéglétszámtól független, a maximális befogadóképesség 50 fő vendégeink biztonsága és kényelme érdekében! Bár a vendégbefogadóképességünk igen nagy, sokkal kisebb létszámú születésnapok számára is tökéletes helyszín partybuszunk!

Ajándék ital: 1 üveg hűtött vodka várja vendégeinket a partybuszon érkezéskor, melynek kitöltésében és felszolgálásában pultosunk segít Önöknek. A törhetetlen, polycarbonát poharakat mi biztosítjuk az Önök számára, a party teljes ideje alatt. 

A születésnapi torta részletei: vendégeink tetszése szerinti tortákból lehet választani, melyet a patinás Daubner Cukrászdából rendelünk. A torta elfogyasztásához a tányérokat, evőeszközöket és tortavágó kést mi biztosítjuk, amellett, hogy pultosunk segít az ünnepeltnek a torta felszeletelésében és felszolgálásában is a vendégek számára. Tűzijáték és számgyertya külön hozható illetve rendelhető.


Névreszóló meghívók: csomagajánlatunk szolgáltatásaként a meghívókról sem kell gondoskodniuk, mivel mi azt elkészítjük az Önök számára. Vendéglétszámnak megfelelő mennyiségben, A6-os méretű elegáns, névreszóló meghívókat készítünk, melyek még jóval a születésnapi buli előtt átvehetőek annak érdekében, hogy időben ki lehessen őket osztani vagy küldeni a meghívottak számára.

A DJ és Pultos részletei:
A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kérésüknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében. Az italokat Pultosunk segít Önöknek kitölteni a bárpultnál, aki minden egyéb felmerülő kérdésben is segítségükre áll a party végéig!

 
A partybusz buli végeztével az alábbi szórakozóhelyekre tudjuk az Önök számára biztosítani a belépést INGYEN, SORON KÍVÜL:
 
ingyen soron kívüli belépés liget clubba partybuszos érkezéssel ingyen soron kívüli belépés morrisons2-be partybuszos érkezéssel
 
  A Liget Club ajándék Welcome Shottal várja vendégeinket!

Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszainkra, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!
Kérésre előre behűtjük és bekészítjük a partybuszokra italaikat!Bronz születésnapi csomagajánlatunk ára:

145.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!
 
MentésMentés