Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Gold Lánybúcsú csomag részletei

Gold Lánybúcsú csomagajánlat részletei:

 
A Partybuszozás részletei: A 2 óra partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy vendégeink felszállnak a buszra, egy tetszőleges, Önök által előre megadott helyszínen, melyért Budapesten belül nem számolunk fel kiállási díjat! A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk. Az ár vendéglétszámtól független, a maximális befogadóképesség 50 fő vendégeink biztonsága és kényelme érdekében!

A Chippendale Show részletei: A lánybúcsú alkalmával Önök választják ki a chippendale táncosok közül, hogy ki adja elő profi táncát a buli alatt, valamint azt is Önök határozzák meg, hogy mikor vegye a show kezdetét! A chippendale show egy kb. 20-25 perces műsort foglal magába. A táncosok közül 3-4 fellépőt kérnénk kiválasztani tetszési sorrendben annak érdekében, hogy meg tudjuk érdeklődni, ki szabad még a lánybúcsú időpontjában.

Chippendale Fellépőinket az alábbi képre kattintva tekinthetik meg:


a chippendale táncosok megtekintése

Welcome Drink:
A Welcome Drink-kel pultosunk várja Önöket a bárpultnál, amint a vendégek felszálltak a partybuszra. A lánybúcsú jó hangulatának megalapozása érdekében úgy gondoljuk, hogy ez egy megfelelő kezdet!

Fotós: Fotósunk vendégeink érkezésétől kezdve egészen a party végeztéig folyamatosan készíti a buli-képeket annak érdekében, hogy ez a felejthetetlen élmény ne csupán gondolataikban maradjon emlékezetes. A fotós egyaránt készít csoportos, egyéni- és hangulatképeket, természetesen az est ünnepeltjét helyezve lencséje fókuszába!

Az Exkluzív Club Szendvicsek részletei: Minden buliban elérkezik az a pont, amikor megéheznek a vendégek, ezért annak érdekében, hogy ezt megelőzzük, már felszálláskor Club Szendvicsekkel várjuk vendégeinket a bárpultnál, finomabbnál finomabb feltétekkel! A Club Szenvicsek feltétjét természetesen Önök választják ki. A csomagárban a clubszendvicseket 15 főre kalkuláltuk.

A Korlátlan Koktél Italcsomag részletei: A korlátlan koktél-fogyasztás a 2 órás időtartamra vonatkozik a partybuszon, 15 főre kalulálva az árat. Az ár természetesen létszám szerint változik, így kérjük küldje el számunkra a pontos vendégszámot és mi küldjük árajánlatunkat. A korlátlan koktél italcsomag keretén belül, a 2 óra hossza bérlés ideje alatt a következő koktélokat kínáljuk lánybúcsút ünneplő vendégeink számára:
Cuba Libre, Piña Colada, Red Bull-Vodka

A DJ és Pultos részletei:
A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kérésüknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében. Az italokat Pultosunk segít Önöknek kitölteni a bárpultnál, aki minden egyéb felmerülő kérdésben is segítségükre áll a party végéig!

 
A partybusz buli végeztével az alábbi szórakozóhelyekre tudjuk az Önök számára biztosítani a belépést INGYEN, SORON KÍVÜL:
 
ingyen soron kívüli belépés liget clubba partybuszos érkezéssel ingyen soron kívüli belépés morrisons2-be partybuszos érkezéssel
 

A Liget Club ajándék Welcome Shottal várja vendégeinket!

Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszainkra, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!
Kérésre előre behűtjük és bekészítjük a partybuszokra italaikat!
  Gold lánybúcsú csomagajánlatunk ára:

225.000.-Ft/ 15 főre


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!
MentésMentés