Partnerlinkek

Partnerlinkek
Partybusz, party busz, bulibusz, Buli Busz, partibusz, buszbérlés partyra, buszbérlés lakodalomra, partibsuz ár, partibusz árak, partybusz költsége, bulibusz bérlés, buszbérlés budapest, buszbérlés kilométerdíjak, diszkóbusz, partybusz bérlés rendezvényre, partybusz bérlés budapesten, budapesti buszbérlés árak, partybusz, party busz, buli


Silver Legénybúcsú csomagajánlat részletei:

 
A Partybuszozás részletei: A 2 óra partybuszozás onnantól veszi kezdetét, ahogy vendégeink felszállnak a buszra, egy tetszőleges, Önök által előre megadott helyszínen, melyért Budapesten belül nem számolunk fel kiállási díjat! A csomagár Budapesten belül értendő, azonban Budapesten kívüli kiszállásra is van lehetőség, melyre egyedi árajánlatot készítünk. Az ár vendéglétszámtól független, a maximális befogadóképesség 50 fő vendégeink biztonsága és kényelme érdekében!

A Sztriptíz Show részletei: A legénybúcsú alkalmával Önök választják ki a sztriptíz táncoslányok közül, hogy ki adja elő profi táncát a buli alatt, valamint azt is Önök határozzák meg, hogy mikor vegye a show kezdetét! A sztriptíz show egy kb. 20-25 perces műsort foglal magába, teljes vetkőzéssel! A táncoslányok közül 3-4 fellépőt kérnénk kiválasztani tetszési sorrendben annak érdekében, hogy meg tudjuk érdeklődni, ki szabad még a legénybúcsú időpontjában! Két táncrúd is a táncoslány rendelkezésére áll, így több helyszínen is élvezhetik vendégeink a műsort, vagy akár 2 táncoslányt is lehet kérni a buli további fokozása érdekében! (minden táncoslány díja a csomagban foglalt 1 műsoron felül, 38.000.- Ft)

Táncoslányainkat az alábbi képre kattintva tekinthetik meg:


sztriptíz táncoslányok megtekintése

A Party Hostessek részletei: A 3 Party Hostess az Önök szórakoztatása, a hangulat fokozása érdekében áll rendelkezésükre a partybusz buli teljes ideje alatt. A legénybúcsú főszereplője, a vőlegény külön figyelmet kap a hostessektől, akik felszolgálják számára az italokat és gondoskodnak afelől, hogy a buli teljes ideje alatt maximálisan jól érezze magát! Az általunk közvetített hostess lányok nem csupán szépek és dekoratívak, de okosak is, így tökéletes társalkodónők is egyben! 

Welcome Drink: A Welcome Drink-kel és 8 doboz Red Bull-al party hostesseink várják Önöket, amint a vendégeink felszálltak a partybuszra. A legénybúcsú jó hangulatának megalapozása érdekében úgy gondoljuk, hogy ez a megfelelő kezdet!

A DJ és Pultos részletei: A zenét, a hangulatfényeket és a füstgépet a DJ szolgáltatja, aki minden kérésüknek igyekszik eleget tenni és a társaság kedvenc zenéit játssza élőben a buli teljes ideje alatt! Lehetőség van előre egyeztetni a DJ-vel zenei stílus vagy számlista ügyében. Az italokat Pultosunk segít Önöknek kitölteni a bárpultnál, aki minden egyéb felmerülő kérdésben is segítségükre áll a party végéig!

 

A partybusz buli végeztével az alábbi szórakozóhelyekre tudjuk az Önök számára biztosítani a belépést INGYEN, SORON KÍVÜL:
 
ingyen soron kívüli belépés liget clubba partybuszos érkezéssel ingyen soron kívüli belépés morrisons2-be partybuszos érkezéssel
 

A Liget Club ajándék Welcome Shottal várja vendégeinket!

Saját italaik behozatala KORLÁTLAN mennyiségben lehetséges partybuszainkra, melyekhez a törhetetlen, üveghatású poharakat mi biztosítjuk!
Kérésre előre behűtjük és bekészítjük a partybuszokra italaikat!
  Silver legénybúcsú csomagajánlatunk ára:

195.000.-Ft


Bármely további kérdésével vagy foglalási szándékával kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal
a +36 70 510 8795-ös telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen!

Címkék:
sztriptíz táncoslányok, legénybúcsú, legénybúcsú programok, további kiegészítő szolgáltatások
MentésMentés